Tijdens de opendagen zijn we doorgaans geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur of het moet anders aangegeven zijn bij het evenement.

Wat kunt u verwachten?

De poort gaat open om 13.00 uur, bij het winkeltje kunt u voor uw entree betalen en evt. extra consumptiebonnen aanschaffen alsmede souvenirs en evt. een kaartje om later op de dag met een vogel op de hand op de foto te gaan.

U kunt tot de vliegdemo begint vrij rondlopen en kennismaken met onze roofvogels en uilen maar ook de fretten, Agapornissen en een bezoek aan het schildpaddenhoekje.

Rond 15.00 uur begint doorgaans de vliegdemo, op ons vliegveld vind u een tribune die plaats geeft aan zo’n 60 bezoekers en rondom de vliegbaan is er ook nog ruim zitplaats aanwezig.

We vliegen tijdens de demo’s met diverse uilen en roofvogels van de kleinste exemplaren die er bestaan tot vogels met een spanwijdte van 2 meter.

Er komen buizerds vlak over uw hoofd gevlogen en 1 vogel is heer en meester in het hardlopen. Altijd al eens een arendbuizerd van dichtbij willen zien vliegen? Bij ons kan dat! Voor velen een droom die uitkomt om de vogels van zo dichtbij mee te maken.

Gedurende de gehele middag staan onze barmedewerkers voor u klaar voor een versnapering.

Tot en met 2 jaar

Gratis
  • Water en siroop gratis verkrijgbaar

3 t/m 12 jaar

500
  • Incl. 1 consumptie

Volwassenen

850
  • Incl. 1 consumptie