Op deze pagina willen wij graag een aantal van onze vogels voorstellen. Wilt u ze allemaal leren kennen? Kom dan zeker een keer langs bij een van onze open dagen!

Hoi Ik Ben Kyra!

De Canadese oehoe van het Uilennist en ik ben tevens de allereerste vogel van het Uilennist. Geboren in 2008 en vanaf 8 weekjes oud bij Roald en Heidi gaan wonen.

Hoi, Ik ben Ragnar. Ik ben één van de 3 Woestijnbuizerds in het Uilennist. in 2008 ben ik geboren en mag  bij het uilennist leuke dingen doen met lieve kindjes maar ook natuurlijk grote mensen. ik ben een knettergekke  Tarsel (mannetje) van ongeveer 700 gram. ik mag mijn stunts laten zien tijdens shows en ik doe eigenlijk niks liever dan dat.

Hoi ik ben Jamy

De allereerste Valk in het Uilennist, ik ben een Lannervalk en ben geboren in 2018. Ik ben dol op de loer en laat me soms door Heidi een loer draaien. Ik ben de enige roofvogel die tegemoetkomende vogels kan vangen.

Hoi Ik ben Typhoon

1 van de kerkuilen van het Uilennist, met mijn prachtige witte buik ben ik vliegend soms net een spookje.

Hoi, mijn naam is Zahira,

ik ben een stoere dame uit Afrika. ik behoor tot de havikachtigen en mijn soort is de Jackhals Buizerd. ik ben in 2021 geboren en met 4 maanden bij het uilennist het team komen versterken.

Hoi ik ben Oskar

Een enthousiaste roodstaartbuizerd die geboren is in 2019, samen met mijn maatje Roald ben ik juist in de winter flink actief en ga heerlijk mijn gang in de natuur.

Hoi ik ben Fuego

Een super lieve arend-buizerd die houd van lekker zweven, als ik mijn vleugels uitsla ben ik ongeveer 160cm breed en zie ik er imposant uit, samen met Roald trek ik er regelmatig op uit om eens lekker te vliegen.

Hoi ik ben Moon

De Indische dwergooruil van het Uilennist, door mijn geweldig schattige ogen ben ik zo ongeveer het leukste wezentje wat op aarde rondloopt (vliegt) en samen met snorry ben ik 1 van de 2 dwergooruilen.

Hoi Ik ben Buffy

Ik ben de bosuil van het uilennist, mijn liefste tijdverdrijf is van hand tot hand vliegen, vlak over de hoofden van kinderen scheer ik naar diegene die mij roept, en soms heb ik mijn eigen willetje en ga ik zitten op de plek waar ik zelf zin in heb. Ik ben geboren in 2016.

Hoi Ik ben Emmy, het konijnenuiltje van het Uilennist. weet je waarom ze mij zo noemen? zou ik konijntjes eten misschien? of juist in konijnenholletjes wonen? of zou ik graag met konijnen spelen? tijdens 1 van onze evenementen kom je er misschien wel achter.

Ik ben Ivan, een oeral uil ofwel een Strix Uralensis. ik gedraag me dan misschien wel alsof ik de mooiste uil ter wereld ben maar stiekem ben ik dat dus ook. ik heb bijna zwarte ogen, mijn baasje kan daar iets aan zien, weet jij wat dat is?

Hoi ik ben Quinn.

Ik ben de amerikaanse torenvalk van het Uilennist en tevens de deurbel voor bezoekers. Met mijn hoge roep laat ik mijn baasjes weten dat er bezoek is. Ik ga jullie laten zien wat “bidden”is als jullie op een evenement van ons komen kijken.