Op deze pagina willen wij graag een aantal van onze vogels voorstellen. Wilt u ze allemaal leren kennen? Kom dan zeker een keer langs bij een van onze open dagen!

Hoi Ik Ben Kyra!

De Canadese oehoe van het Uilennist en ik ben tevens de allereerste vogel van het Uilennist. Geboren in 2008 en vanaf 8 weekjes oud bij Roald en Heidi gaan wonen.

Hoi Ik ben Belle

Ik ben 1 van de Amerikaanse woestijnbuizerds van het Uilennist, ze noemen mij ook wel een Harris Hawk. Mijn kleuren zijn uniek, er is geen andere roofvogel met mijn kleuren en jagen doen we als enigen in groepen.

Hoi ik ben Jamy

De allereerste Valk in het Uilennist, ik ben een Lannervalk en ben geboren in 2018. Ik ben dol op de loer en laat me soms door Heidi een loer draaien. Ik ben de enige roofvogel die tegemoetkomende vogels kan vangen.

Hoi Ik ben Typhoon

1 van de kerkuilen van het Uilennist, met mijn prachtige witte buik ben ik vliegend soms net een spookje.

Hoi ik ben King

Een stoere Koningsbuizerd die in 2019 zijn intrede maakte in het Uilennist. Een tikkie koppig ben ik en eigenwijs maar wat kun je nou eigenlijk echt verwachten van een echte koning?

Hoi ik ben Oskar

Een enthousiaste roodstaartbuizerd die geboren is in 2019, samen met mijn maatje Roald ben ik juist in de winter flink actief en ga heerlijk mijn gang in de natuur.

Hoi ik ben Fuego

Een super lieve arend-buizerd die houd van lekker zweven, als ik mijn vleugels uitsla ben ik ongeveer 160cm breed en zie ik er imposant uit, samen met Roald trek ik er regelmatig op uit om eens lekker te vliegen.

Hoi ik ben Moon

De Indische dwergooruil van het Uilennist, door mijn geweldig schattige ogen ben ik zo ongeveer het leukste wezentje wat op aarde rondloopt (vliegt) en samen met snorry ben ik 1 van de 2 dwergooruilen.

Hoi Ik ben Buffy

Ik ben de bosuil van het uilennist, mijn liefste tijdverdrijf is van hand tot hand vliegen, vlak over de hoofden van kinderen scheer ik naar diegene die mij roept, en soms heb ik mijn eigen willetje en ga ik zitten op de plek waar ik zelf zin in heb. Ik ben geboren in 2016.

Hoi ik ben Quinn.

Ik ben de amerikaanse torenvalk van het Uilennist en tevens de deurbel voor bezoekers. Met mijn hoge roep laat ik mijn baasjes weten dat er bezoek is. Ik ga jullie laten zien wat “bidden”is als jullie op een evenement van ons komen kijken.